SALE
cumpără Cat Chow Special Care UTH 1 kg ( la cîntar ) în Chișinău

Cat Chow Special Care UTH 1 kg ( la cîntar )

70 lei
Adaugă în coş

în Chișinău 30 lei
în Moldova nu este

este în stoc
  • Marcă Cat Chow
  • Producător Nestle Purina
  • Greutate 1000 g
Descrierea

Сat Chow Adult Special Care Urinary Tract Health este potrivită în mod special pentru pisici adulte cu un sistem urinar sensibil. 

  • Datorită conținutului special ajustat de minerale și reducerea în consecință a metaboliților excretați, Cat Chow Adult Special Care Urinary Tract Health ușurează într-un rinichii și sistemul urinar. 
  • Majoritatea pisicilor mai în vârstă sau cele cu predispoziții genetice pot avea probleme cu rinichii și cu sistemul urinar. Această rețetă a fost special formulată pentru aceste pisici - un amestec echilibrat de minerale pentru controlul optim al ph-ului urinar. 
  • Formula include o combinație specifică de ingrediente naturale atent selectate: păstârnac, spanac, mazăre și morcovi. Hrana e bogată în vitamina E, iar aceasta poate contribui la întărirea sistemului natural de apărare al organismului. 
  • Taurina inclusă este deosebit de importantă pentru pisici deoarece organismul lor nu o poate produce. Pe lângă multe alte efecte benefice, taurina contribuie la buna funcționare a inimii și a ochilor. 
  • Rapița și cicoarea mărunțite ajută digestia. Datorită gradului mare de digestabilitate, hrana Cat Chow va reduce volumul de excremente al pisicii, iar astfel veți putea schimba mai rar așternutul din litieră.

De mai bine de 80 de ani Purina servește animalele și stăpânii lor. Alimentele Purina Cat Chow Cat sunt adaptată optim la nevoile pisicilor și sunt supuse constant unor cercetări și controale de calitate.

Ingrediente:

cereale (42% porumb întreg*), carne și subproduse de origine animală (20%**), extract de produse vegetale secundare, uleiuri și grăsimi (0,7% Fischöl), produse derivate de origine vegetală (2,7% pulpă din sfeclă de zahăr uscată, 0,07% pătrunjel uscat *din 0,4% cantitate totală de pătrunjel), legume* (2% rădăcină de cicoare uscată, 0,07% morcov uscat din totalul de 0,4% morcov, 0,07% spanac din 0,4% spanac), minerale, drojdie* (0,3%).

Aditivi:
Aditivi nutriționali:
vitamina A (17.000 UI/kg), vitamina D3 (1.410 UI/kg), vitamina E (120 UI/kg), sulfat de fier monohidrat: (195 mg/kg), iodat de calciu anhidru (3,2 mg/kg), sulfat de cupru pentahidrat (47 mg/kg), sulfat de mangan monohidrat (21 mg/kg) sulfat de zinc monohidrat (245 mg/kg) selenit de sodiu (0,3 mg/kg) vitamine B (150 mg/kg), antioxidanți.

* aditivi naturali

** 40% carne rehidratată și subproduse de origine animală (din care min. 14% pui).

Analiză

proteine
32.0 %
grăsime
11.0 %
fibre
2.5 %
cenuşă
7.5 %

Porția recomandată de producător în g/zi:

Greutate pisică
Cantitate în g/zi
2 - 4 kg
35 - 70 g
4 - 6 kg
70 - 100 g

Aceste recomandări de dozaj se adresează pisicilor cu activitate moderată. Hrana se oferă la temperatura camerei.

Nevoile individuale ale pisicilor pot varia, astfel încât cantitatea de hrană trebuie să fie ajustată în mod corespunzător pentru a se obține o greutate adecvată și un corp sănătos. Lăsați mereu la dispoziția pisicii apă proaspătă și curată.

Măriți treptat cantitatea de hrană PURINA CAT CHOW timp de 7 zile consecutive.

A se păstra la loc uscat și răcoros. Data de expirare, numărul lotului și codul de înregistrare se găsesc pe partea din spate a ambalajului.

Adresează o întrebare
Nume și prenume
Email
Mesajul