SALE
cumpără Cat Chow Special Care Sensitive 1kg în Chișinău

Cat Chow Special Care Sensitive 1kg

70 lei
Adaugă în coş

în Chișinău 30 lei
în Moldova nu este

este în stoc
  • Marcă Cat Chow
  • Producător Nestle Purina
  • Greutate 1000 g
Descrierea

Hrana uscata premium special formulat pentru pisicile cu sensibilitate digestiva pentru ca ele sa se poata bucura de hrana.
Nu contine grau, soia, carne sau lactate pentru a ajuta la sustinerea tolerantei alimentare in cazul pisicilor sensibile.

Cat Chow Sensitive este o hrana uscata premium speciala cu o formula inalt digestibila care contine somon si orez integral, sustine sanatatea sistemului digestiv si reduce mirosul materiilor fecale, mentine sanatatea pielii si blanii.
Inspirat de natură și se bazează pe 80 de ani de experiență în nutriție pentru animale de companie, PURINA CAT CHOW intelege nevoile nutriționale ale pisicii tale și respectă instinctele ei. De aceea, CAT CHOW aduce un aliment complet pentru animale de companie, care va sprijini in fiecare zi sănătatea pisicii tale pentru care pisica ta se va bucura in mod spontan.

Ingrediente:

Cereale (min. 4% orez), carne si derivate de origine animala, extract de proteine vegetale, uleiuri si grasimi (min. 0,006% extract de rozmarin), peste si derivate din peste (min. 4% somon), derivate de origine vegetala (min. 1% pulpa de sfecla de zahar, min. 0,05% faina din seminte de rapita), legume (min. 0,5% morcov, min. 0,5% spanac, min. 0,2% patrunjel, min. 0,5% cicoare), minerale, drojdie.

Vitamine:

Vitamina A: 12000 UI/kg, Vitamina D3: 1200 UI/kg, Vitamina E (α tocoferol): 100 mg/kg, Vitamina C: 70 mg/kg, Taurina: 1200 mg/kg.

Analiza Tipica:

Proteina bruta 36,0%, Grasime bruta 14,0%, Cenusa bruta 8,0%, Fibra bruta 3,0%, Calciu 1,3%, Fosfor 1,2%.

Porția recomandată de producător în g/zi:

Greutate pisicăCantitate în g/zi
2 - 4 kg35 - 70 g
4 - 6 kg70 - 110 g

Cantitățile de hrană recomandate sunt pisici adulte sunt orientative și se adresează pisicilor cu activitate moderată. Hrana se oferă la temperatura camerei. Nevoile individuale ale pisicilor pot varia, astfel încât cantitatea de hrană trebuie să fie ajustată în mod corespunzător pentru a se obține o greutate adecvată și un corp sănătos. Lăsați mereu la dispoziția pisicii apă proaspătă și curată. Măriți treptat cantitatea de hrană Purina CAT Chow® timp de 7 zile, pentru ca pisica să se obișnuiască.


Adresează o întrebare
Nume și prenume
Email
Mesajul