Cat Chow Special Care 3 in 1 1 kg ( la cîntar )

80 lei
Adaugă în coş

în Chișinău 30 lei
în Moldova nu este

este în stoc
  • Marcă Cat Chow
  • Producător Nestle Purina
  • Greutate 1000 g
Descrierea

Cat Chow Special Care 3in 1 este o hrana uscata premium speciala cu o formula inalt digestibila , sustine sanatatea sistemului digestiv si reduce mirosul materiilor fecale, mentine sanatatea pielii si blanii.
Inspirat de natură și se bazează pe 80 de ani de experiență în nutriție pentru animale de companie, PURINA CAT CHOW intelege nevoile nutriționale ale pisicii tale și respectă instinctele ei. De aceea, CAT CHOW aduce un aliment complet pentru animale de companie, care va sprijini in fiecare zi sănătatea pisicii tale pentru care pisica ta se va bucura in mod spontan.

Ingrediente: cereale , carne și subproduse de origine animală (20%**), extracte din produse vegetale secundare, uleiuri și grăsimi, produse vegetale secundare (5,4% pulpă din sfeclă de zahăr uscată, 0,07% pătrunjel uscat din 0,4% pătrunjel), legume* (2% rădăcină de cicoare uscată, 0,07% morcov uscat din 0,4% morcov total, 0,07% spanac uscat din 0,4% cantitatea totală de spanac), minerale, drojdie* (0,3%).

Vitamine:  Vitamina A: 14000 UI/kg, Vitamina D3: 1150 UI/kg, Vitamina E (α tocoferol): 100 mg/kg, Vitamina C: 70 mg/kg, Taurina: 1200 mg/kg.

Analiza Tipica:  Proteina bruta 32,0%, Grasime bruta 11,0%, Cenusa bruta 7,5%, Fibra bruta 5.5 %, Calciu 1,3%, Fosfor 1,2%.

Porția recomandată de producător în g/zi:

Greutate pisicăCantitate în g/zi
2 - 4 kg35 - 70 g
4 - 6 kg70 - 110 g

Cantitățile de hrană recomandate sunt pisici adulte sunt orientative și se adresează pisicilor cu activitate moderată. Hrana se oferă la temperatura camerei. Nevoile individuale ale pisicilor pot varia, astfel încât cantitatea de hrană trebuie să fie ajustată în mod corespunzător pentru a se obține o greutate adecvată și un corp sănătos. Lăsați mereu la dispoziția pisicii apă proaspătă și curată. Măriți treptat cantitatea de hrană Purina CAT Chow® timp de 7 zile, pentru ca pisica să se obișnuiască.

Adresează o întrebare
Nume și prenume
Email
Mesajul