Pro Plan Small & Mini Adult Sensitive Skin 1kg ( la cîntar )

105 lei
Adaugă în coş

în Chișinău 30 lei
în Moldova nu este

este în stoc
 • Marcă ProPlan
 • Producător Nestle Purina
 • Greutate 1000 g
Descrierea

Pro Plan Small & Mini Adult Sensitive Skin a fost concepută de specialişti în nutriţie şi medici veterinari pentru a fi ajustată cerinţelor speciale ale câinilor de rase mici şi mini cu piele sensibilă sau cu probleme de piele. Combinaţia de nutrienţi OPTIDERMA a fost testată clinic şi contribuie la menţinerea sănătăţii pielii şi la o blăniţă strălucitoare. Chiar şi mâncărimile sau exfolierea pot fi ameliorate. În plus, somonul este o sursă bună de proteine şi faţă de care riscul de incompatibilitate este foarte redus. 

PRO PLAN Small & Mini Adult Sensitive Skin OPTIDERMA nu conţine gluten şi îi furnizează câinelui dumneavoastră toate substanţele nutritive de care are nevoie - vitamine, minerale, oligoelemente. Cicoarea şi uleiul de peşte, contribuie, printre altele, la menţinerea sănătăţii articulațiilor. Acest lucru este foarte important pentru o viaţă activă, mai ales la câinii de rase mici, deoarece articulaţiile picioarelor lor mici, sunt supuse la multă tensiune. 

Granulele delicioase sunt ajustate la maxilarul câinilor de rase mici şi mini şi sunt disponibile la pachete practice de 3kg. O mâncare dezvoltată pe baza ultimelor descoperiri ştiinţifice care are un nivel ridicat de acceptanţă.

Prezentare pe scurt a mâncării PRO PLAN Small & Mini Adult Sensitive Skin OPTIDERMA:

 • Hrană uscată pentru câini adulţi de rase mici şi mini cu o greutate între 1 şi 10 kg
 • Special concepută pentru câini cu piele sensibilă, iritată sau solzoasă
 • Combinaţie de nutrienţi testată clinic OPTIDERMA: sprijină sănătatea pielii şi oferă strălucire blănii
 • Proteine de calitate înaltă: somonul ca sursă de proteine reduce riscul reacţiilor alergice ale pielii la câinii sensibili la mâncare
 • Fără gluten
 • Recomandată de medici veterinari şi specialişti în nutriţie: formulă modernă, dezvoltată conform ultimelor descoperiri ştiinţifice
 • Sprijină sănătatea articulaţiilor: substanţele nutritive din hrană ajută la menţinerea sănătăţii articulaţiilor câinilor de rase mici
 • Granule mici: ajustate la maxilarul câinilor de rase mici şi mini
 • Sac proaspăt: practic şi resigilabil

Ingrediente
miel (14%), orez (14%), proteine deshidratate de pui, gluten de porumb, mălat de porumb, amidon de porumb, grăsimi animale, porumb, făină din soia, ouă uscate, pulpă uscată de sfeclă, minerale, rădăcină uscată de cicoare, ulei de peşte, autolizat, drojdie, ulei de soia. 

Aditivi: vitamina A (30.000 IE/kg), vitamina D3 (975/IE/kg), vitamina E (550 mg/kg), vitamina C (140 mg/kg), sulfat de fier monohidrat (295 mg/kg), iodat de calciu [anhidru] (3,7 mg/kg), sulfat de cupru pentahidrat (55 mg/kg), sulfat de mangan monohidrat (140 mg/kg), sulfat de zinc monohidrat (500 mg/kg), selenit de sodiu (0,30 mg/kg).

Analiza tipică: Proteină brută: 27,0%, Uleiuri şi grăsimi brute: 17,0%, Cenuşă brută: 7,0%, Fibră neprelucrată: 2,0%

Recomandare de hrănire:


Greutate câinemai puţin de 1 oră activitate / zi1 - 3 ore activitate / zi
1 - 5 kg40 - 110 g / zi/small>45 - 125 g / zi
5 - 10 kg110 - 175 g / zi125 - 200 g / zi
Adresează o întrebare
Nume și prenume
Email
Mesajul