Pro Plan Delicate (pentru pisici cu piele sensibilă și cu probleme digestive)

140 lei
Adaugă în coş

în Chișinău 35 lei
în Moldova nu este

este în stoc
  • Marcă ProPlan
  • Producător Nestle Purina
  • Greutate 1000 g
Descrierea

Hrana pentru pisici Pro Plan Cat Delicate cu carne de curcan și orez, este concepută special pentru pisici cu piele sensibilă și cu probleme digestive. Hrana conține carde delicioasă de curcan ca sursă unică de proteine animale și nu conține grâu.

Hrana Pro Plan include complexul OptiRenal, un amestec special de nutrienți care conține vitaminele C, E, Beta-Caroten, arginină, și acizi grași EPA Omega-3. Complexul OptiRenal s-a dovedit a fi benefic pentru a susține funcționarea corectă și sănătoasă a rinichilor și pentru a încetini procesul de îmbătrânire a acestora. Această rețetă a fost special concepută pentru a proteja rinichii pisicilor adulte, una dintre cele mai mari probleme ale proprietarilor de pisici.

  • Proteinele și carbohidrații din hrana Pro Plan Adult cu carne de curcan și orez sunt foarte digerabili și facilitează o absorbție nutritivă optimă.
  • Conținutul ridicat de proteine ajută la formarea de anticorpi, iar antioxidanții activi susțin sistemul imunitar
  • Carnea de curcan de foarte bună calitate este ingredientul principal, și puteți fi siguri că pisica dumneavostră va fi aprecia foarte mult aceast tip de hrană
  • Forma și textura unică a granulelor ajută la prevenirea tartrului și a plăcii dentare, reducând formarea acestora la 40%

Ingrediente:
Carne de curcan (18%), orez (18%),derivate din gluten de porumb, proteine din carne de curcan uscată, derivate din gluten de orez, porumb, grăsimi de origine animală (conservate cu amestec de tocoferoli), ou uscat, autolizat, pulpă din sfeclă de zahăr, ulei de pește, drojdie, clorură de potasiu, carbonat de calciu, oligoelemente, clorură de colină, L-arginină, L-lizină, clorură de sodiu, DL-metiodină.
Digerabilitate totală 90%.

Aditivi:  Vitamina A (21,000 IU / kg), vitamina D3 (1,700 IU / kg), vitamina E [Alfa-tocoferol] (550 mg / kg), vitamina C [acid ascorbic] (70 mg / kg), taurină (1500 mg / kg ).

Analiză tipică:  Proteina 40,0% ,Grasime 18,0%, Cenusa 7,0%, Acid linoleic min. 2.3%, Fibre 1%, Calciu 1.0%, Fosfor 0,9%, Magneziu 0,1%.

Porția recomandată de producător în g/zi: 

Greutatea pisiciiCantitatea în g / zi
2 - 4 kg30 - 60
4 - 6 kg60-90
6 - 8 kg90 - 120

Asigurați-vă că animăluțul dumneavoastră beneficiază în permanență de apă proaspătă și curată de băut.


Adresează o întrebare
Nume și prenume
Email
Mesajul