Royal Canin Kitten 1kg ( la cîntar )

150 lei
Adaugă în coş

în Chișinău 30 lei
în Moldova nu este

este în stoc
  • Marcă Royal-Canin
  • Producător ROYAL CANIN
  • Greutate 1000 g
Descrierea

Furaj complet pentru pisoi de până la 12 luni

Sănătate digestivă

În timpul perioadei de creștere, sistemul digestiv al pisicilor nu este încă complet format. Combinația de proteine digerabile (L.I.P. *) și tipuri speciale de fibre (semințe de planta și FOS-MOS) asigură un echilibru al florei intestinale și normalizează scaunul.

* Proteine selectate pentru digestibilitate maximă

Suport pentru imunitate

Ajută la menținerea mecanismelor naturale de apărare ale pisicilor în a doua fază a creșterii datorită complexului patentat * antioxidant, inclusiv a vitaminei E.

* Franța, brevetul EP1146870

Creșterea sănătoasă

Proteine adaptate, vitamine și minerale, inclusiv vitamina D și calciu. Calorii superioare pentru energie în timpul unei perioade de creștere intensivă

ingrediente

Proteine animale deshidratate (păsări de curte), cereale, orez, grăsimi animale, fibre vegetale, hidrolizat de proteine animale, minerale, drojdii și subproduse de fermentație, ulei de pește, ulei de soia, coji și semințe de psyllium, fructooligozaharide, drojdie hidrolizată (sursă de oligozaharide de mannan), extract de galbenele (sursă de luteină).


* L.I.P .: proteine selectate în conformitate cu principiul digestibilității maxime.

Suplimente (în 1 kg)

Suplimentele nutritive: vitamina A: 20500 ME, vitamina D3: 800 ME, vitamina E: 600 mg, fier: 31 mg, iod: 3,1 mg, mangan: 41 mg, zinc: 122 mg, Aditivi tehnologici: Clinoptilolit de origine sedimentară: 10 g - Conservanți - Antioxidanți.

Conținutul de nutrienți

Proteine: 36% - Grăsimi: 18% - Substanțe minerale: 7,8% - Total fibre: 2,3% - Extracte fără azot - 30,4%


Adresează o întrebare
Nume și prenume
Email
Mesajul