Royal Canin BRITISH SHORTHAIR ADULT 1kg (la cîntar)

190 lei
Adaugă în coş

în Chișinău 30 lei
în Moldova nu este

este în stoc
  • Marcă Royal-Canin
  • Producător ROYAL CANIN
  • Greutate 1000 g
Descrierea

ALIMENTA PENTRU PĂSĂTORII DE RASPUNSURI BRITANIASCUTE PESTE 12 LUNI

Hrană completă pentru pisicile britanice de scurtă durată de peste 12 luni

British Shorthair este din Regatul Unit, după cum sugerează și numele rasei.

Strivire și absorbție ușoară a alimentelor: îngrijire pentru igiena orală. Pentru a împiedica pisica să înghită alimente, fără a se rupe, are nevoie de crochete de o formă și o dimensiune specială - atunci mâncarea lor va fi mai fiziologică. Aceasta rezolvă, de asemenea, problema periajului dinților: astfel, se menține igiena orală.

Mențineți forma optimă. Puternici și îngâmfați, pisicile britanice Shorthair se confruntă cu un stres crescut asupra articulațiilor, comparativ cu pisicile cu greutate redusă.

O inimă mare este un risc pentru sănătate. Această rasă are o predispoziție pentru bolile de inimă. Respectarea recomandărilor dietetice - garanția sănătății inimii!

Tonul muscular

Pisica British Shorthair are un corp puternic, masiv si muscular. Nivelurile de proteine adaptate ajută la menținerea masei musculare. Formula este îmbogățită cu L-carnitină, care participă la metabolizarea grăsimilor.

Sănătate osoasă și comună

Produsul contribuie la conservarea oaselor și articulațiilor sănătoase. Îmbogățit cu acizii grași omega-3.

Heart Health

Produsul este îmbogățit cu acizi grași de taurină și EPA și DHA.

Sistemul urinar Sănătate

Ajută la menținerea sistemului urinar sănătos.

Mai ales pentru fălcile pisicilor britanice

Crochetele croate mari sunt special concepute pentru fălcile largi ale pisicilor British Shorthair. Forma unică a crochetei ușurează apucarea și zdrobirea minuțioasă a mâncării, contribuind la menținerea igienei orale.

ingrediente

Proteină izolată din plante *, proteine animale deshidratate (păsări de curte), orez, grâu, grăsimi animale, fibre vegetale, hidrolizat de proteine animale (aditivi aromatizanți), făină de cereale, ulei de pește, ulei de soia, minerale, drojdii și produse secundare fermentație, fructo-oligozaharide, hidrolizat de drojdie (sursă de oligozaharide de mană), ulei de bora de farmacie, extract de gălbenele erect (sursa de luteină), coajă de crustacee hidrolizată (sursă de glucozamină) oliva de cartilagiu (sursa de condroitină).


* L.I.P .: proteine selectate în conformitate cu principiul digestibilității maxime.


Suplimente (în 1 kg)

Vitamina A: 31000 UI, vitamina D3: 800 UI, E1 (fier): 40 mg, E2 (iod): 4 mg, E4 (cupru): 12 mg, E5 mg, E8 (seleniu): 0,08 mg, L-carnitină: 200 mg, taurină: 3 g - aditivi tehnologici: clinoptilolit de origine sedimentară: 10 g - conservanți - antioxidanți.


Conținutul de nutrienți

Proteine: 34% - Grăsimi: 19% - Substanțe minerale: 6,8% - Fibre totale: 5.3


Adresează o întrebare
Nume și prenume
Email
Mesajul