Royal Canin SAVOUR EXIGENT 1kg ( la cîntar )

163 lei
Adaugă în coş

în Chișinău 30 lei
în Moldova nu este

este în stoc
  • Marcă Royal-Canin
  • Producător ROYAL CANIN
  • Greutate 1000 g
Descrierea

Prezența preferințelor alimentare individuale înseamnă că fiecare pisică interpretează propria sa aromă, textura, gustul alimentelor și senzațiile după consumarea ei. Fiecare mâncare de familie Exigent, pe lângă gustul său, are, de asemenea, o serie de alte proprietăți originale, specifice.

De 2 ori mai bună pentru gust

Unele pisici pretentioase ca varietatea de mancare pe care o mananca cel mai mult. SAVOR EXIGENT conține două tipuri complementare de crochete cu compoziție și textură diferite pentru a satisface nevoile naturale ale pisicii fastidioase.

Greutatea optimă

Nivelul de energie adaptat ajută la menținerea greutății ideale a pisicilor fastidioase.

Preferințe individuale

Fiecare pisică are propriile preferințe naturale atunci când aleg alimente: profil aromatic, o varietate de texturi și forme de crochet sau conținut de proteine. Royal Canin a dezvoltat 3 formule diferite pentru a satisface nevoile chiar și a celor mai fascinante pisici.

ingrediente

Orez, proteine vegetale deshidratate (păsări de curte), grăsimi animale, grâu, fibre vegetale, hidrolizat de proteine animale (aditivi aromatizanți), minerale, drojdii și produse secundare de fermentație, ulei de soia, fructo-oligozaharide.

* L.I.P .: proteine selectate în conformitate cu principiul digestibilității maxime.

Suplimente (în 1 kg)

Suplimente nutritive: vitamina A: 14500 ME, vitamina D3: 800 ME, fier: 37 mg, iod: 3,7 mg, mangan: 48 mg, zinc: 143 mg, corp: 0,08 mg - aditivi tehnologici: clinoptilolit de origine sedimentară : 5 g, bisulfat de sodiu: 4 g - Conservanți - Antioxidanți.

Conținutul de nutrienți

Proteine: 33% - Grăsimi: 16% - Substanțe minerale: 7,2% - Total fibre: 3,1% - Extracte fără azot: 35,2%


Adresează o întrebare
Nume și prenume
Email
Mesajul