Royal Canin NEUTERED YOUNG FEMALE 1kg ( la cîntar )

163 lei
Adaugă în coş

în Chișinău 30 lei
în Moldova nu este

este în stoc
  • Marcă Royal-Canin
  • Producător ROYAL CANIN
  • Greutate 1000 g
Descrierea

Alimente pentru pisici sterilizate de până la 7 ani

mărturie

Pentru pisicile sterilizate / sterilizate din momentul operației până la 7 ani

Greutatea optimă

Formula bogată în proteine contribuie la o mai bună menținere a tonusului muscular în comparație cu dieta obișnuită, pentru a îmbunătăți gustul alimentelor. La același nivel de metabolizare, proteinele oferă o energie netă cu 30% mai mică decât carbohidrații. L-carnitina îmbunătățește transportul acizilor grași în mitocondrii.


Urina de diluare

O creștere a volumului de urină reduce simultan conținutul de substanțe minerale din acesta, din care se formează crisții struvite și oxalatul. Astfel, condițiile sunt create nefavorabile pentru formarea de pietre în tractul urinar.


Indicele S / O

Indicele S / O de pe ambalaj înseamnă că dieta are rolul de a crea un mediu în sistemul urinar nefavorabil pentru formarea cristalelor struvite și a cristalelor de oxalat de calciu.


Informații utile

Abordarea Royal Canin privind prevenirea urolitiazei


Royal Canin a dezvoltat o nouă abordare pentru a preveni riscul de formare a pietrelor de struvită și oxalat, indiferent de sexul și vârsta animalului.

Această metodă se bazează nu numai pe determinarea nivelului de pH al urinei, dar ia în considerare și volumul și conținutul în ea a diferitelor ioni implicați în formarea de pietre (calciu, magneziu, sodiu, potasiu, amoniu, fosfat și pirofosfat, oxalat, citrat, sulfat, cloruri). Astfel, datorită rețetei de dietă, puteți reduce simultan riscul de formare a pietrelor de struvită și a pietrelor de oxalat de calciu.

ingrediente

Proteinele animale deshidratate (păsări de curte), porumb, orez, gluten de grâu *, gluten de porumb, hidrolizat de proteine animale, fibre vegetale, grăsimi animale, pulpă de sfeclă, minerale, ulei de pește, ulei de soia, fructooligosaco- Citește, extract de gălbenele erect (sursa de luteină).

Suplimente (pe kg) **:

Suplimente nutritive:

Vitamina A: 20500 UI, Vitamina D3: 700 UI, Fier: 46 mg, Iod: 4,6 mg, Mangan: 60 mg, Zinc: 179 mg, Seleniu:


* LIP (proteină indigestibilă scăzută): proteine de înaltă calitate cu digestibilitate maximă.

** Atenție: numărul de substanțe adăugate în formulă este indicat numai, fără a se ține seama de conținutul lor natural în componentele furajelor. Pentru suma totală, consultați Conținutul de nutrienți.


Adresează o întrebare
Nume și prenume
Email
Mesajul