Livrare gratuită
de la 300 lei

Super Cat cu aromă

Super Cat cu aromă

În stoc
48 lei
Cantitatea

în Chișinău 30 lei
în Moldova este

 Granule de 6 mm

Materialul de umplere SuperCat este un substrat excelent pentru pisici.

Are o serie de avantaje, ceea ce îl face un element important al vieții complete a pisicilor care locuiesc în case și apartamente.


Datorită conicului natural, SuperCat este capabil să absoarbă și să rețină mirosurile neplăcute ale urinei animale timp de până la 4 zile (în funcție de temperatura ambiantă și abundența excrețiilor). Acest lucru nu permite atât de des să îl schimbați în tava de pisică și să vă mențineți în stare proaspătă în casă.

SuperCat din rumeguș natural comprimat. Datorită tehnologiei unice, materia primă primară este redusă în volum de multe ori. Atunci când umiditatea devine pe granulele SuperCat, acestea încep să se înmoaie, obligând în mod eficient lichidul. Sa verificat experimental faptul că 3 kg de umplutură pot absorbi relativ ușor până la 10 litri de lichid!

SuperCat nu conține praf mineral, atât de periculos pentru tractul respirator al animalelor și al oamenilor. Și nu vă faceți griji dacă animalul dvs. din curiozitate încearcă să guste SuperCat - este inofensiv și absolut sigur!

Întotdeauna o problemă importantă în utilizarea oricăror materiale de umplere a fost eliminarea lor. Supercat granulele se transformă în mod miraculos în rumeguș obișnuit, care poate fi aruncat în siguranță în toaletă (nu înfundă canalele!) Sau este folosit ca îngrășământ pentru flori sau paturi.

Și o altă caracteristică importantă este aceea că nu se lipsește atât de mult de labele pisicilor și pisicilor. În acest caz, gunoiul nu se răspândește în casa dvs. și animalul arată curat și ordonat.

Producător
Producător
SuperCat
Caracteristici de bază
Greutate, g
3000
Produse similare
new
AnimAll lemnos 3 kg
AnimAll lemnos 3 kg
Super Cat standart
Ecologic umplutură igienică pentru pisici
Ecologic umplutură igienică pentru pisici
new
AnimAll lemnos 2.8 kg
AnimAll lemnos 2.8 kg