DOG CHOW Puppy cu pui 14kg

658 lei
Adaugă în coş

în Chișinău gratis
în Moldova nu este

este în stoc
  • Marcă DogChow
  • Producător Nestle Purina
  • Greutate 14000 g
Descrierea

Fiecare zi din viața unui cățeluș este plină de aventuri care necesită multă energie. Mâncarea pentru cățeluș DOG CHOW® este o dietă echilibrată 100% care combină carne, minerale esențiale și vitamine pentru a vă ajuta cățelul dvs. să crească sănătos, puternic și gata pentru noi provocări.


Acest aliment este potrivit și pentru câinii adulți de rase mici și câinii în timpul sarcinii și alăptării.

Vitamina E și C acționează ca antioxidanți pentru a lupta împotriva radicalilor liberi și pentru a menține apărarea naturală a organismului.
Conținutul ridicat de proteine și grăsimi asigură reumplerea rezervelor de energie în perioadele de activitate fizică intensă
Elemente minerale și vitamine pentru formarea de dinți și oase puternice
Acizii grași Omega-3 pentru dezvoltarea creierului și formarea vederii


Două tipuri de granule asigură o igienă orală bună. Forma și textura specială a granulelor DOG CHOW® ajută la mestecarea și menținerea sănătății orale.
Conține un prebiotic natural care îmbunătățește sistemul digestiv. DOG CHOW® conține cicoare, o sursă de prebiotic natural, dovedit * pentru a ajuta la creșterea numărului de bacterii benefice din intestine, contribuind la îmbunătățirea digestiei. După 30 de zile de hrănire cu DOG CHOW®, conținutul de bacterii benefice, bifidobacterii, poate crește până la 100 de ori, ajutând la menținerea digestiei sănătoase a câinelui.

Ingrediente: cereale, carne și produse de prelucrare a cărnii (8% *), produse prelucrate din materii prime de origine vegetală, uleiuri și grăsimi, extract de proteine vegetale, legume (rădăcină de cicoare uscată), minerale, vitamine, antioxidanți.

  * corespunde cu 16% din carnea rehidratată și produsele de prelucrare a cărnii, dintre care puiul este cel puțin 4%, carnea este de cel puțin 14%.Adresează o întrebare
Nume și prenume
Email
Mesajul