Leonardo reich un seefisch (cu pește) 400 gr

40 lei
Adaugă în coş

în Chișinău 30 lei
în Moldova nu este

este în stoc
  • Marcă Leonardo
  • Greutate 400 g
Descrierea

Peștele prins proaspăt, care conține acizi grași esențiali și minerale în cantități mari, este baza acestei formule rafinate.

Pisicile, ca și rudele sălbatice, sunt adevărați prădători. Prin urmare, principalul conservat Leonardo este doar carne proaspătă. Datorită valorii biologice a acestor produse, pisica va avea nevoie de alimente relativ mai puțin pentru a-și satisface nevoile zilnice.

Avantaje:


• Un procent ridicat de carne și o formulă unică pentru prepararea alimentelor stimulează apetitul chiar și în cazul pisicilor delicate și sensibile.

• Nu se folosesc preparate alimentare, arome, coloranți și conservanți, precum și produse care conțin ingrediente modificate genetic.

• Folosiți materii prime potrivite pentru consumul uman! - Carne extrem de proaspătă produsă de întreprinderile agroindustriale din Germania, care intră imediat în procesare.

Ingrediente: carne și subproduse din carne (40% + bulion 34%); pește și subproduse de pește (25% pești marini); substanțe minerale (1%).

Conținut: proteină brută 10%, grăsime brută 5%, cenușă brută 2%, fibră brută 0,3%, umiditate 80%.

Conținutul de vitamine pe 1 kg: zinc 20 mg, mangan 2 mg, vitamina D3 200 UI, vitamina E 50 mg, iod 0,2 mg, taurină 1 mg.

Recomandări privind hrănirea: hrăniți numai la temperatura camerei. Rata zilnică pentru o pisică adultă cântărind 3-5 kg 200-400 g pe zi. Asigurați-vă că aveți întotdeauna acces la apă curată și proaspătă.

Adresează o întrebare
Nume și prenume
Email
Mesajul