Royal Canin Mini Sensible 1kg ( la cîntar )

130 lei
Adaugă în coş

nu este în stoc
  • Marcă Royal-Canin
  • Producător ROYAL CANIN
  • Greutate 1000 g
Descrierea

Hrana pentru câini adulți din rasele mici cu o greutate de la 1 la 10 kg, la vârsta de la 11 luni la 8 ani cu un sistem digestiv sensibil sau obiceiurile alimentare greu de mulțumit

Câinii mici pot avea un pofte sărac și, uneori, refuză să mănânce. Combinația de gust și miros ingrediente exclusive și naturale de cea mai înaltă calitate în alimentare va satisface chiar și aceste exigente cerul gurii. Hrană Royal Canin Mini Sensiblerazrabotan special pentru cainele mica ta devine in fiecare zi bucura de masa.

Royal Canin Mini Sensible garanteaza un apetit excelent chiar si pentru animalele de companie. Complexul de proteine foarte digestibile selectate special (pudra de ou, faina, pui, etc.), fructo-oligozaharide, orez brun,, chelat (biodisponibile) minerale din semințe de in, pulpă de sfeclă (pulpă de sfeclă uscată) - toate aceste componente sunt alese special pentru sistemul digestiv sensibil al unui câine mic.

Complex exclusiv de arome exclusiv naturale crește palatabilitatea hranei pentru animale și este în măsură să satisfacă chiar și cele mai exigente gusturi. Nivelurile crescute de acizi grași omega 6 și o selecție atentă a ingredientelor oferă echilibru nutrițional excelent și palatabilitate produsului.

Frumos strat lucios matasos si o piele moale, elastică este cel mai bun semn de bună sănătate a câinelui. Royal Canin Mini Sensible contine acizi omega-6 acizi grași (4,52%) acizi grași omega-3 (0,89%), zinc chelatat și cupru, acid folic, vitamina A, biotina, seleniu și consolida celulele pielii și pentru a promova creșterea o lână strălucitoare frumoasă.

Inclus în hrana Royal Canin Mini tripolifosfat Sensible de sodiu care leagă conținut în calciu saliva și nu permite calcifierea placi moi, polifenoli din ceai verde (decofeinizate), precum și un special pelete de mici dimensiuni hrăni, forma lor, textura si duritate optima in mod eficient " curata "dintii cainelui, prevenind formarea placii si tartrului. O dimensiune special selectate și forma unui crochet mic să respecte pe deplin gura câinelui și oferă confort în timpul mesei.

Royal Canin Mini Sensibil ajută la menținerea echilibrului microflorei intestinale câinelui printr-o combinație de fibre fermentabile - fructo-oligozaharide și pulpă de sfeclă uscată.

Alimentarea este ambalat în ambalaje etanșe folosind tehnologia atmosferă controlată, care garantează păstrarea prospețimea excelente și arome.

ingrediente:

Orez, carne de pasăre deshidratată, grăsimi animale, gluten de porumb, legume izola proteinele cele mai digestibile, proteine animale hidrolizate, pulpa de sfecla, drojdie, minerale, ulei de pește, ulei de soia, fructo-oligozaharide.

Nutrienți:

Proteine (%) 30

Grăsimi (%) 22

Omega 6 (%) 4,39

Omega 3 (%) 0,77

EPA + DHA (%) 0,3

Substanțe minerale (%) 5.5

Amidon (%) 28,5

Fibră (%) 1.3


Minerale:

Calciu (%) 0,8

Fosfor (%) 0,7

Sodiu (%) 0,3

Clor (%) 0,57

Potasiu (%) 0,6

Magneziu (%) 0,07

Cupru (mg / kg) 15

Fier (mg / kg) 211

Mangan (mg / kg) 71

Zinc (mg / kg) 26

Seleniu (%) 0,3

Iod (%) 4.9


Vitamine:

Vitamina A (UI / kg) 32.000

Vitamina D3 (UI / kg) 800

Vitamina E (mg / kg) 600

Vitamina C (mg / kg) 300

Vitamina B1 (tiamina) (mg / kg) 18.1

Vitamina B2 (riboflavină) (mg / kg) 50,6

Pantotenat de calciu (mg / kg) 151.2

Vitamina B6 (piridoxină) (mg / kg) 78,9

Vitamina B12 (cianocobalamină) (mg / kg) 0,14

Niacin (mg / kg) 502

Biotină (mg / kg) 3.2

Acid folic (mg / kg) 14.2

Colină (mg / kg) 2500

Vitamina B7 (inozitol) (mg / kg) 9650

Taurină (%) 0,1

Luteină (mg / kg) 5

L-carnitină (mg / kg) 50

Polifenoli de struguri și ceai verde Ambalare 800 g, 2 kg 4 kg

Adresează o întrebare
Nume și prenume
Email
Mesajul