Leonardo adult duck & rice cu rață 1kg ( la cîntar )

115 lei
Adaugă în coş

în Chișinău este
în Moldova nu este

este în stoc
  • Marcă Leonardo
  • Greutate 1000 g
Descrierea

LEONARDO ADULT DUCK & RICE

Adult Leonardo Sensitive cu rață și orez este varianta delicioasă din gama rafinat Leonardo Adult, pentru pisicile care preferă carnea de pasăre. Pisicile mofturoase, mai sensibile tind să-și piardă apetitul mai ușor și, uneori, prezintă incompatibilităţi digestive. Prin urmare, am eliminat carnea de vită, precum și glutenul de grâu și porumb. În schimb, folosim orez uşor digerabil și carne de pasăre de înaltă calitate (rață, pui, etc), precum și creveţi Krill ca surse de proteine.

Beneficiile produsului :

- Proteină de calitate  superioară.Procent de proteină animală din total proteină: 85 %din pasăre 75 %; din peşte 10.

- Natural, protecţia celulelor cu, făină din seminţe de struguri presate la rece - pentru a preveni îmbătrânirea organismului.

- Cu creveţi Krill foarte delicioşi, crustacee din Antarctica foarte bogate în substanţe naturale vital.

- Acizii graşi valoroşi Omega-3 din seminţele  de in şi din creveţii Krill, împreună cu drojdia de bere şi lecitina, asigură o piele  sănătoasă şi un păr frumos şi strălucitor. (ideal pentru pisicile cu păr lung.

- Varietatea de fibre vegetale facilitează eliminarea ușoară a părului înghițit (susține tranzi tul ghemelor de păr prin sistemul digestiv).

Ingrediente

Carne de pasăre (30 %, din raţă 20 %) Orez (25 %); Grăsime de pasăre; Secară, malțificat (4 %); Amidon
din cartofi; Zooplancton, marin, măcinat (Crevete, 2,5 %); Ou, uscat; Drojdie de bere, uscat; Ficat de pasăre, hidrolizat; Făină din hering; Turtă din seminţe de struguri (1,5 %); Păstăi de roșcovă, uscate; Semințe de in (1,1 %); Făină din germeni de guar; Clorură de sodiu; Inulină din cicoare.

Adresează o întrebare
Nume și prenume
Email
Mesajul