Belcando Finest Croc 12,5 kg

1 087 lei
Adaugă în coş

în Chișinău este
în Moldova nu este

este în stoc
  • Marcă Belcando
  • Greutate 12500 g
Descrierea

Pentru câini de rase mici și mijlocii. Mâncăruri deosebit de delicioase pentru gurmanzi - cu rață și ficat. Efectul sosului: Când se amestecă cu apă caldă pe crochete, se formează un sos deosebit de gustos, cu un miros apetisant. ProVital consolideaza apararea organismului datorita continutului de beta-glicani din drojdie. Se prepară fără grâu, soia, porumb și produse lactate.


INGREDIENTE:
Carne proaspătă de pasăre (30%); orez (17%); semințe de ovăz; carne de pasăre, cenușă scăzută, uscată (12%); rață, uscată (10%); hering făină (5%); carbohidrat de ficat de pasăre (5%); carne de pasăre; uleiuri vegetale (palmier, nucă de cocos); semințe de struguri (2,5%); drojdia de bere, uscată (2,5%); paste uscate, decojite; Tsaregrad pod, uscat; ou uscat; Seminte Chii; fosfat dicalcic; sare de masă; clorură de potasiu; ierburi, uscate (total: 0,2%, frunze de urzică, rădăcină de gențiană, centaură, mușețel, fenicul, chimen, vâsc, șarpe, frunze de mure); extractul yucca schidiger.


ANALIZA:
Proteine - 29%, grăsime - 20%. Surse de proteine: proteine animale - 85% (carne de pasăre - 75%, pește - 10%), proteine vegetale - 15%

Adresează o întrebare
Nume și prenume
Email
Mesajul