Royal Canin YORKSHIRE TERRIER JUNIOR 7.5 kg

1 232 lei
Adaugă în coş

în Chișinău gratis
în Moldova nu este

este în stoc
  • Marcă Royal-Canin
  • Producător ROYAL CANIN
  • Greutate 7500 g
Descrierea

Catelusii terrier de Yorkshire sunt expusi riscului de aparitie a numeroaselor boli. O alimentație adecvată și o dietă echilibrată contribuie adesea la evitarea dezvoltării adverse a unui cățeluș fragil în copilărie. Datorită hranei pentru cățeluși Yorkshire Terrier Junior Yorkies, de la un cățeluș mic și activ poți să crești cu ușurință un câine frumos, aristocratic adult.
INGREDIENTE
Făină de cereale, proteine animale deshidratate (păsări de curte), grăsimi animale, orez, izolat proteic vegetal *, fibre vegetale, hidrolizat de proteine animale (aditivi aromatizanți), minerale, ulei de pește, ulei de soia, drojdie și produse de fermentare, fructo-oligozaharide, hidrolizat de drojdie (sursa de oligozaharide manan), ulei de porumb de farmacie (0,1%), extract de galbenele erect (sursa de luteina).

* L.I.P .: proteine selectate în conformitate cu principiul digestibilității maxime.

ADITIVI (ÎN 1 KG)

Suplimente nutritive: vitamina A: 29000 ME, vitamina D3: 800 ME, fier: 36 mg, iod: 3,6 mg, cupru: 11 mg, mangan: 47 mg, zinc: 140 mg, aditivi: tripolifosfat de sodiu: 3,5 g, clinoptilolit de origine sedimentară: 10 g - conservanți - antioxidanți.

CONȚINUTUL NUTRIENȚILOR

Proteine: 29% - Grăsimi: 20% - Substanțe minerale: 6,7% - Fibre totale: 1,5%

Adresează o întrebare
Nume și prenume
Email
Mesajul