Royal Canin PERSIAN ADULT 10kg

1 650 lei
Adaugă în coş

în Chișinău gratis
în Moldova nu este

este în stoc
  • Marcă Royal-Canin
  • Producător ROYAL CANIN
  • Greutate 10000 g
Descrierea

Hrana pentru pisici persane

Strămoșii pisicilor persani au fost favoritele aristocrației europene și până în prezent această rasă rămâne cea mai faimoasă și mai venerată din întreaga lume! Pisica persană este apreciată nu numai pentru frumusețea ei incredibilă, ci și pentru natura ei nobilă și blândă. Calm și seninătate - acesta este credința vieții acestui aristocrat sofisticat.


Royal frumusete

Nici o pisică nu se poate lăuda cu același păr gros și lung: în pisicile persane ajunge la 20 cm în zona "guler". Pentru a menține starea de sănătate a acestui strat sensibil necesită îngrijire și protecție periodică. În plus, pisicile persane se disting printr-o varietate de culori: în prezent există mai mult de 200 de specii de colorare a acestor animale încântătoare.


Predispoziția la formarea de mingi de păr

Pisicile persane înghiți o mulțime de lână în timpul linsului zilnic. Procesul continuu de îmbătrânire este agravat de stilul de viață acasă. Pentru a preveni formarea de bile de păr în tractul digestiv, în urma cărora pot apărea probleme grave, este necesar să se pieptească în mod regulat pisica și să se utilizeze hrana adaptată.


Metoda specială de captare a hranei pentru animale, tipică pentru brachycephalic

Spre deosebire de alte pisici, reprezentanții rasei persane, cu o "botă plată" caracteristică, captează mâncarea cu suprafața inferioară a limbii. Prin urmare, crochetele de formă obișnuită sunt dificil pentru ei să mănânce.


Toate acestea subliniază necesitatea unei selecții adecvate a hranei pentru persi. Puteți comanda online Persian Adult de la partenerii noștri sau puteți cumpăra la magazinul de animale de companie


Foarte lung strat

Un complex exclusiv de nutrienți ajută la menținerea funcției de barieră a pielii, menținând astfel sănătatea pielii și frumusețea stratului. Formula este imbogatita cu acizii grasi Omega 3 si Omega 6.


Îndepărtarea bucăților de păr


O combinație specială de diferite tipuri de fibre (inclusiv semințele de Psyllium plantain, bogate în mucus de plante) stimulează în mod natural tranzitul intestinal, ajutând la eliminarea părului înghițit și reducerea formării de bucăți de păr.


Sănătate digestivă


Proteinele foarte digerabile (L.I.P. *), conținutul de fibre adaptate (inclusiv Psyllium plantain) și prebioticele susțin echilibrul microflorei intestinale.


 


L.I.P .: proteine selectate prin principiul digestibilității maxime


Sistemul urinar Sănătate


Ajută la menținerea sistemului urinar sănătos.


Mai ales pentru maxilarul brachycephalic


Croscele de migdale, cu o suprafață optimă de contact, care sunt ușor de apucat și înțepător la pisicile persane.


ingrediente

Proteine animale deshidratate (păsări de curte), făină de cereale, izolat proteic vegetal *, grăsimi animale, orez, celuloză vegetală

Adresează o întrebare
Nume și prenume
Email
Mesajul