Royal Canin HAIRBALL CARE 2 kg

400 lei
Adaugă în coş

în Chișinău gratis
în Moldova nu este

este în stoc
  • Marcă Royal-Canin
  • Producător ROYAL CANIN
  • Greutate 2000 g
Descrierea

 DEMONTAREA CAMEREI DE PĂRĂȚI x2 * ÎN 14 ZILE

Pisicile acordă mult timp pentru îngrijire și în timpul procesului de lins pot înghiți o cantitate mare de păr pierdut. Se acumulează în tractul gastro-intestinal și formează mingi de păr, care sunt apoi regurgitate sau excretate cu fecale.


HAIRBALL CARE este o formulă cu atenție echilibrată care, în mod natural, ajută la reducerea riscului de formare a părului.

- Complexul exclusiv HAIRBALL CARE, care include o combinație de diferite tipuri de fibre, inclusiv semințele de psyllium plantain (bogate în mucus de plante) și fibrele insolubile, ajută la stimularea tranzitului intestinal.

- Prin urmare, lîna înghițită nu se acumulează în stomac și nu se regrupează, dar este excretată în mod regulat prin fecale prin intestine.


EFICIENȚA EFECTUATĂ


Un rezultat notabil după 14 zile de la hrană numai HAIRBALL CARE: de două ori mai multă lână este excretată cu fecale.


* Potrivit unui studiu intern al Royal Canin, 2013. Comparativ cu un feed de control care nu conține un astfel de complex exclusiv.


ingrediente

Proteinele animale deshidratate (păsări de curte), proteinele vegetale izolate *, făină de cereale, fibre vegetale, grâu, orez, grăsimi animale, proteine animale hidrolizate (aditivi aromatizanți), minerale, drojdii, ulei de soia, ulei de pește, semințe de plantain (0,5%), fructooligozaharide.


* L.I.P .: proteine selectate în conformitate cu principiul digestibilității maxime.

Suplimente (în 1 kg)

Suplimente nutritive: Vitamina A: 25.000 UI, Vitamina D3: 1000 UI, E1 (fier): 32 mg, E2 (iod): 3.2 mg, E4 (cupru): 10 mg, E5 (zinc): 88 mg, E8 (seleniu): 0,05 mg, conservanți, antioxidanți.

Conținutul de nutrienți

Proteine: 34% - Grăsime: 15% - Substanțe minerale: 6,9% - Total fibre: 6,9%

Adresează o întrebare
Nume și prenume
Email
Mesajul