Royal Canin NEUTERED YOUNG MALE 3.5 kg

640 lei
Adaugă în coş

în Chișinău gratis
în Moldova nu este

este în stoc
  • Marcă Royal-Canin
  • Producător ROYAL CANIN
  • Greutate 3500 g
Descrierea

 PENTRU CATE DE CÂȘTIGATĂ PÂNĂ LA 7 ANI


Pentru pisicile sterilizate din momentul operării până la 7 ani.

Greutatea optimă

Formula bogată în proteine contribuie la o mai bună menținere a tonusului muscular în comparație cu dieta obișnuită, pentru a îmbunătăți gustul alimentelor. La același nivel de metabolizare, proteinele oferă o energie netă cu 30% mai mică decât carbohidrații. L-carnitina îmbunătățește transportul acizilor grași în mitocondrii.

Conținut moderat de amidon

Un nivel moderat scăzut de amidon și, în consecință, de energie permite să nu se obțină excesul de greutate și reduce riscul de apariție a diabetului zaharat.


ndicele S / O

Indicele S / O de pe ambalaj înseamnă că dieta are rolul de a crea un mediu în sistemul urinar nefavorabil pentru formarea cristalelor struvite și a cristalelor de oxalat de calciu.


Informații utile

Cantitatea de alimente consumate la pisici și pisici începe să crească în primele 48 de ore după castrare, ceea ce poate duce ulterior la obezitate.


ingrediente

Orez, proteine animale deshidratate (păsări de curte), izolat de proteine vegetale *, fibre vegetale, hidrolizat de proteine animale, grăsimi animale, minerale, extract de cicoare, ulei de pește, ulei de soia, fructo-oligozaharide, coji și semințe de psyllium lutein).


Suplimente (pe kg) **:


Suplimente nutritive: Vitamina A: 19500 ME, Vitamina D3: 700 ME, Fier: 42 mg, Iod: 3 mg, Mangan: 55 mg, Zinc: 136 mg, 5 g - Conservanți - Antioxidanți.

Adresează o întrebare
Nume și prenume
Email
Mesajul