Livrare gratuită

Royal Canin SPHYNX ADULT 2 kg

Royal Canin SPHYNX ADULT 2 kg

În stoc
430 lei

în Chișinău gratis
în Moldova este

Hrana pentru pisici sphynx  de peste 12 luni 

ESENȚIAL ENERGIE NEVOIE
Lipsa stratului de sfinx se compensează printr-un metabolism foarte activ, care permite reglarea temperaturii corpului. În același timp, pentru o astfel de termoreglare, este nevoie de o mulțime de energie, pe care numai o mâncare adecvată poate să o ofere. Cea mai importantă componentă a regimului corect al acestor pisici, predispusă la boli de inimă, este o hrană specială pentru rasa de sfinx, care poate fi comandată în magazine specializate.

COVER UNIQUE PIELE CARE NECESITĂ CARE
Principala funcție a pielii este aceea de a crea o barieră care să împiedice efectele factorilor de mediu agresivi. Sfinxul, nefiind protejat de păr, este deosebit de vulnerabil. Șorțuri rare subțiri pe corpul animalelor - dovada că organismul încearcă să se protejeze de influențele externe.

SPRIJIN PENTRU LUCRUL ÎNCĂLCAT
În sfinxuri, există o predispoziție ereditară asupra cardiomiopatiei. Această boală poate fi prevenită printr-o dietă adecvată, care include acizi grași taurină și EPA și DHA.


INGREDIENTE
Proteine animale deshidratate (păsări de curte), grăsimi animale, orez, izolat proteic vegetal *, fibre vegetale, grâu, proteine animale deshidratate (porc), făină de cereale, hidrolizat de proteine animale (aditivi aromatizanți), ulei de soia, produse derivate din fermentație, ulei de pește, minerale, roșii (sursă de licopen), fructo-oligozaharide, hidrolizat de drojdie (sursă de oligozaharide de mană), ulei de porumb, extract de farmacie chih (sursa de luteina).

* L.I.P .: proteine selectate în conformitate cu principiul digestibilității maxime.

ADITIVI (ÎN 1 KG)
Vitamina A: 32000 UI, vitamina D3: 900 UI, E1 (fier): 36 mg, E2 (iod): 3,6 mg, E4 (cupru): 11 mg, E5 (mangan) : 140 mg, E8 (seleniu): 0,09 mg, L-carnitină: 50 mg, taurină: 2,9 g - aditivi tehnologici: clinoptilolit de origine sedimentară: 10 g - conservanți - antioxidanți.

CONȚINUTUL NUTRIENȚILOR
Proteine: 33% - Grăsimi: 23% - Substanțe minerale: 7,3% - Total fibre: 5%

Marcă
Marcă
Producător
ROYAL CANIN
Caracteristici de bază
Greutate, g
2000
Produse similare
Royal Canin HAIR & SKIN CARE 2kg
Royal Canin HAIR & SKIN CARE 2kg
Royal Canin  DIGESTIVE CARE 2 kg
Royal Canin  DIGESTIVE CARE 2 kg
Royal Canin BRITISH SHORTHAIR ADULT 2 kg
Royal Canin BRITISH SHORTHAIR ADULT 2 kg
Royal Canin INDOOR 2 kg
Royal Canin INDOOR 2 kg
Royal Canin PERSIAN ADULT  2 kg
Royal Canin PERSIAN ADULT  2 kg
Royal Canin HAIRBALL CARE 2 kg
Royal Canin HAIRBALL CARE 2 kg
Royal Canin SAVOUR EXIGENT 2 kg
Royal Canin SAVOUR EXIGENT 2 kg