Royal Canin Convalescence 100 gr

26 lei
Adaugă în coş

nu este în stoc
  • Producator Royal-Canin
Descrierea

Pentru pisicile adulte în perioada de recuperare după boală

Proteine ridicate
Creșterea conținutului de proteine ajută la menținerea masei musculare, pe lângă faptul că dieta are o palatabilitate ridicată, necesară în perioada postoperatorie, și stimulează imunitatea pisicii în cazul deficienței proteinelor.

Complex antioxidant
Un complex de antioxidanți (vitaminele E și C, taurina, luteina) reduce nivelul de leziuni celulare provocate de stresul oxidativ și radicalii liberi.

EPA / DHA
Acizii grași Omega 3 cu lanț lung (acizi eicosapentaenoici și decozohexaenoici) ajută la menținerea articulațiilor sănătoase, a pielii și a sistemelor digestive.

Nivel ridicat de energie
Densitatea mare a energiei îndeplinește nevoile energetice ale pisicilor și reduce cantitatea de hrană la un moment dat, ceea ce reduce încărcătura sistemului digestiv. De asemenea, promovează vindecarea și recuperarea.

ingrediente:
Porc și de pasăre, ficat de porc, ficat de pasăre, proteine de orez, făină de porumb, ulei de floarea soarelui, celuloză, ulei de pește, pudra de tomate, minerale, taurina, DL-metionină, fructooligozaharide (FOS), hidrolizat de drojdie (sursa de oligozaharide Manan) extract de gălbenele (istochniklyuteina), crustacee hidrolizate (sursa de glucozamina), caragenan, hidrolizat de cartilaj (sursa de condroitina), oligoelemente (chelatat), vitamine.

Adresează o întrebare
Nume și prenume
Email
Mesajul