Leonardo reich un kaninchen (cu iepure) 200 gr

24 lei
Adaugă în coş

în Chișinău 30 lei
în Moldova nu este

este în stoc
  • Marcă Leonardo
  • Greutate 200 g
Descrierea

Carnea de iepure oferită se caracterizează printr-un conținut scăzut de grăsime și se digeră ușor. Animalul dvs. de companie va aprecia gustul atractiv al conservelor cu un iepure.

Pisicile, ca și rudele sălbatice, sunt adevărați prădători. Prin urmare, baza de conserve Leonardo este doar carne proaspătă. Datorită valorii biologice a acestor produse, pisica va avea nevoie de alimente relativ mai puțin pentru a-și satisface nevoile zilnice.

Avantaje:

• Un procent ridicat de carne și o formulă unică pentru prepararea alimentelor stimulează apetitul chiar și în cazul pisicilor delicate și sensibile.

• Nu se folosesc preparate alimentare, arome, coloranți și conservanți, precum și produse care conțin ingrediente modificate genetic.

• Folosiți materii prime potrivite pentru consumul uman! - Carne extrem de proaspătă produsă de întreprinderile agroindustriale din Germania, care intră imediat în procesare.

Ingrediente: carne și subproduse din carne (65%, din care 25% iepure, + bulion de carne 34%); substanțe minerale (1%).

Conținut: proteină brută 10%, grăsime brută 5%, cenușă brută 2%, fibră brută 0,3%, umiditate 80%.

Conținutul de vitamine pe 1 kg: zinc 20 mg, mangan 2 mg, vitamina D3 200 UI, vitamina E 50 mg, iod 0,2 mg, taurină 1,000 mg.

Recomandări privind hrănirea: hrăniți numai la temperatura camerei. Rata zilnică pentru o pisică adultă cântărind 3-5 kg 200-400 grame pe zi. Asigurați-vă că aveți întotdeauna acces la apă curată și proaspătă.

Adresează o întrebare
Nume și prenume
Email
Mesajul