Leonardo Senior 1 kg ( la cîntar )

125 lei
Adaugă în coş

în Chișinău 30 lei
în Moldova nu este

este în stoc
  • Marcă Leonardo
  • Greutate 1000 g
Descrierea

Pentru pisicile mai în vârstă, începând cu cel de-al zecelea an de viață.

Când o pisică îmbătrânește, nevoia corpului său de nutrienți se schimbă. Consumul de energie scade, iar sistemul imunitar slăbește odată cu înaintarea în vârstă. Datorită unei rețete special selectate, LEONARDO Senior corespunde modificărilor legate de vârstă, ceea ce permite pisicii să rămână sănătoasă și activă până la bătrânețe. Dimensiunea granulelor este de 10-11 mm.

Ingrediente speciale:

Zooplancton marin (krill) - îmbogățit cu componente importante, cum ar fi acizii grași omega-3, astaxantina și enzimele naturale.

Semințele Chii - susțin digestia folosind substanțe mucoase naturale și conțin 20% acizi grași omega-3.

Făina de semințe de struguri - substanțe biologic active din semințele de struguri (polifenoli) protejează celulele animalelor de companie.

Ingridiente :
carne proaspătă de pasăre (30%); orez; proteine de păsări cu cenușă scăzută, uscate (15%); porumb; hidrolizat de ficat de păsări de curte; făină de hering (4,5%); secară, malț; grăsime de pasăre; ou uscat; zooplancton marin, zdrobit (krill, 2,5%); drojdie de bere uscată (2,5%); seminte (2,5%); făină de semințe de struguri (2,0%); Păstăi Tsaregradsky, uscate; clorură de potasiu; sare; inulină.

Adresează o întrebare
Nume și prenume
Email
Mesajul