Livrare gratuită
de la 300 lei

Pro Plan Junior 10 kg

Pro Plan Junior 10 kg

În stoc
1300 lei
Cantitatea

în Chișinău gratis
în Moldova este

Pentru dezvoltarea armonioasa a puilor de pisica ce au varste cuprinse intre 6 saptamani si 1 an PRO PLAN JUNIOR combina toti nutrientii esentiali – inclusiv vitaminele C si D, ADH si anticorpi – intr-o dieta pentru puii de pisica bogata in proteine. Adecvat pentru puii de pisica sterilizati/castrati.

 În primul an de viață pisicuța dumneavoastră își dezvoltă propriul sistem natural de apărare împotriva factorilor dăunători din mediu, sistem care va fi responsabil de sănătatea pisicii dumneavoastre pe tot parcursul vieții acesteia. Sistemul imunitar este baza acestui sistem de apărare. Pisicuța își construiește propriul sistem natural de apărare care îi protejează întregul organism.

Rol dovedit in intarirea sanatatii intestinale a puilor de pisica si in reducerea riscului de aparitie a tulburarilor digestive datorita extractelor din lapte  care echilibreaza flora intestinala si intaresc apararea intestinala.

  • Ajuta la intretinerea sanatatii aparatului vizual si a dezvoltarii cerebrale prin nutrienti esentiali precum ADH.
  • Sustine un sistem imunitar mai puternic datorita colostrului, foarte bogat in anticorpi, permitand un raspuns imun mai puternic si mai rapid
  • Intretine sanatatea osoasa si dezvoltarea musculara printr-un echilibru mineral, pentru oase, si prin nivele proteice ridicate pentru dezvoltarea musculara
  • Adecvat pentru puii de pisica sterilizati/castrati. Cantitatile alimentare necesare pentru o conditie fizica ideala vor varia in functie de varsta, activitate fizica si mediu. Monitorizati greutatea corporala a pisicii si adaptati cantitatea de hrana in functie de aceasta.

Ingrediente: Pui (20%), orez, gluten din faina de porumb, proteine din carne deshidratata de porc, proteine  din carne deshidratata de pasare, porumb, grasime animala, amidon de porumb, minerale, gluten din faina de grau, ou deshidratat, digest, ulei de peste, colostru (0,1%)

Aditivi: vitamina A (36.400 IE/kg), vitamina D3 (1.180 IE/kg), vitamina E (750 IE/kg), vitamina C (140 mg/kg), Fe(E1) (89 mg/kg), I(E2) (2,8 mg/kg), Cu(E4) (17 mg/kg), Mn(E5) (22 mg/kg), Zn (E6) (209 mg/kg), Se(E8) (0,18 mg/kg), DHA (0,05%).


Marcă
Marcă
Producător
Nestle Purina
Caracteristici de bază
Greutate, g
10000
Produse similare
new
Primordial Holistic Kitten 6 kg
Primordial Holistic Kitten 6 kg
Leonardo kitten 7,5 kg
Leonardo kitten 7,5 kg
Leonardo kitten  7.5 kg
Leonardo kitten  7.5 kg
Royal Canin  MOTHER & BABYCAT10 kg
Royal Canin  MOTHER & BABYCAT10 kg