SALE
cumpără Pro Plan Junior 10 kg în Chișinău

Pro Plan Junior 10 kg

1 150 lei
Adaugă în coş

în Chișinău gratis
în Moldova nu este

este în stoc
  • Marcă ProPlan
  • Producător Nestle Purina
  • Greutate 10000 g
Descrierea

Pentru dezvoltarea armonioasa a puilor de pisica ce au varste cuprinse intre 6 saptamani si 1 an PRO PLAN JUNIOR combina toti nutrientii esentiali – inclusiv vitaminele C si D, ADH si anticorpi – intr-o dieta pentru puii de pisica bogata in proteine. Adecvat pentru puii de pisica sterilizati/castrati.

 În primul an de viață pisicuța dumneavoastră își dezvoltă propriul sistem natural de apărare împotriva factorilor dăunători din mediu, sistem care va fi responsabil de sănătatea pisicii dumneavoastre pe tot parcursul vieții acesteia. Sistemul imunitar este baza acestui sistem de apărare. Pisicuța își construiește propriul sistem natural de apărare care îi protejează întregul organism.

Rol dovedit in intarirea sanatatii intestinale a puilor de pisica si in reducerea riscului de aparitie a tulburarilor digestive datorita extractelor din lapte  care echilibreaza flora intestinala si intaresc apararea intestinala.

  • Ajuta la intretinerea sanatatii aparatului vizual si a dezvoltarii cerebrale prin nutrienti esentiali precum ADH.
  • Sustine un sistem imunitar mai puternic datorita colostrului, foarte bogat in anticorpi, permitand un raspuns imun mai puternic si mai rapid
  • Intretine sanatatea osoasa si dezvoltarea musculara printr-un echilibru mineral, pentru oase, si prin nivele proteice ridicate pentru dezvoltarea musculara
  • Adecvat pentru puii de pisica sterilizati/castrati. Cantitatile alimentare necesare pentru o conditie fizica ideala vor varia in functie de varsta, activitate fizica si mediu. Monitorizati greutatea corporala a pisicii si adaptati cantitatea de hrana in functie de aceasta.

Ingrediente: Pui (20%), orez, gluten din faina de porumb, proteine din carne deshidratata de porc, proteine  din carne deshidratata de pasare, porumb, grasime animala, amidon de porumb, minerale, gluten din faina de grau, ou deshidratat, digest, ulei de peste, colostru (0,1%)

Aditivi: vitamina A (36.400 IE/kg), vitamina D3 (1.180 IE/kg), vitamina E (750 IE/kg), vitamina C (140 mg/kg), Fe(E1) (89 mg/kg), I(E2) (2,8 mg/kg), Cu(E4) (17 mg/kg), Mn(E5) (22 mg/kg), Zn (E6) (209 mg/kg), Se(E8) (0,18 mg/kg), DHA (0,05%).

Ghid de hranire 
Cantitate zilnica recomandata (g/zi)

Varsta puiului de pisica (saptamani)              Cantitate
 6-12                                                          20-80 g
 12-26                                                        50-100 g
 26-52                                                        100-50 g


PRO PLAN JUNIOR ar trebui introdus incepand cu varsta de 3 - 4 saptamani. Produsul trebuie sa se amestece cu apa pentru a fi mancat cu usurinta. Creste cantitatea pe masura ce puiul de pisica incepe sa manance mai mult si reduce cantitatea de apa adaugata pana cand puiul de pisica poate manca hrana uscata. Se servesc 2-3 mese zilnic sau la discretie. Femelelor gestante oferiti-le minim 90 g/zi, celor care alapteaza ofera-i minim 180 g/zi sau la discretie. Pentru mai multe informatii ia legatura cu medicul veterinar.
Cantitatile necesare pentru mentinerea unei conditii fizice ideale vor varia in functie de varsta, activitate fizica si mediu. Monitorizeaza greutatea corporala a pisicii si ajustateaza cantitatea de hrana in functie de aceasta.
Pisica trebuie sa aiba intotdeauna la dispozitie apa potabila curata si proaspata. Pentru sanatatea pisicii tale consulta periodic medicul veterinar.

Adresează o întrebare
Nume și prenume
Email
Mesajul