Purina ONE Indoor Formula cu ton și fasole verde 85 gr

19 lei
Adaugă în coş

în Chișinău 30 lei
în Moldova nu este

este în stoc
  • Marcă Purina-One
  • Producător Nestle Purina
  • Greutate 85 g
Descrierea

Purina ONE Indoor Formula cu ton și fasole verde

Animalele de companie care locuiesc permanent în incintă și nu au acces la stradă au anumite nevoi. Ei tind să fie supraponderali din cauza unui stil de viață sedentar. În al doilea rând, ei sunt privați de oportunitatea de a se deplasa liber în natură și de a găsi plante care îmbunătățesc procesele digestive și promovează îndepărtarea lânii înghițite din corp.

Hrana PURINA ONE Indoor Formula este special formulat de medicii veterinari și nutriționiști Nestle Purina.

Datorită compoziției sale, susține metabolismul corect în organism. De asemenea, cantitatea de minerale din furaje este redusă, ceea ce poate provoca dezvoltarea pietrelor și poate deveni cauza diferitelor boli ale sistemului urinar.

Ingrediente: subproduse din carne și animale, extracte din proteine vegetale, pește și produse din pește (din care 4% ton), produse vegetale, ulei vegetal, vitamine și minerale, legume (0,6% fasole verde deshidratată, echivalent cu 5,4% fasole verde) , zahăr.
Substanțe adăugate:
UI / kg: vitamina A: 1190; vitamina D3: 166; vitamina E 270; mg / kg: sulfat feros: 44; iodat de calciu: 0,65; sulfat de cupru: 4,3; sulfat de mangan: 6,1; sulfat de zinc: 78.
Performanță garantată
umiditate: 79,0%, proteine brute: 12,0%, grăsimi brute: 4,0%, cenușă brută 2,2%, fibre brute 1,2%. Valoarea energetică (conținut caloric): 82 kcal / 100 g.

Adresează o întrebare
Nume și prenume
Email
Mesajul