prețurile și sortimentul din magazinul online și magazinele fizice pot fi diferite

Magazin pentru animale

Nu e disponibil
-17%
Bunătăți
produsul este indisponibil temporar
36 mdl
30 mdl
-23%
Bunătăți pentru pisici
20 mdl
15.5 mdl
-23%
Bunătăți pentru pisici
20 mdl
15.5 mdl
-17%
Bunătăți pentru pisici
30 mdl
25 mdl
Nu e disponibil
-20%
Bunătăți
produsul este indisponibil temporar
85 mdl
68 mdl
-0%
Bunătăți
36 mdl
36 mdl
-16%
Bunătăți
75 mdl
63 mdl
-17%
Bunătăți pentru pisici
30 mdl
25 mdl
-24%
Bunătăți
105 mdl
80 mdl
-3%
Bunătăți
36 mdl
35 mdl
New
Bunătăți
290 mdl
New
Farmacie Veterinară : pisici
6 mdl
New
Farmacie Veterinară : pisici
2 mdl
New
Farmacie Veterinară : pisici
2 mdl
New
Bunătăți pentru pisici
12 mdl
New
Farmacie Veterinară : pisici
7 mdl
New
Farmacie Veterinară : pisici
2 mdl
New
Bunătăți pentru pisici
12 mdl
New
Bunătăți pentru pisici
12 mdl
New
Farmacie Veterinară : pisici
7 mdl

Rețea de magazine ZooExpert

11
ani pe piata
32
magazine
3 500
produse
1 050
cumpărători zilnic

Magazin pentru animale Zooexpert

Bine ați venit la Magazinul nostru Veterinar pentru animale, locul unde sănătatea și fericirea prietenilor dvs. necuvântători sunt prioritatea noastră. Ne dedicăm să oferim produse de înaltă calitate și servicii veterinare complete, pentru a vă ajuta să aveți grijă de animalele dvs. cu dragoste și profesionalism. În lumea modernă, animalele de companie sunt adesea considerate membri ai familiei, iar fiecare proprietar dorește să ofere cel mai bun confort și îngrijire pentru prietenii lor necuvântători. Magazinul "ZOOEXPERT" oferă o gamă largă de produse pentru animale, incluzând tot ce este necesar pentru hrănire, îngrijire și divertismentul companionilor tăi cu patru picioare. Magazinul nostru este unul dintre liderii pe piața produselor pentru animale datorită gamei variate de produse, calității serviciilor și prețurilor accesibile.

Hrană  

Alimentația adecvată pentru animale este esențială pentru sănătatea și longevitatea animalelor dvs. de companie. De aceea, oferim o gamă largă de produse alimentare, de la mărci de renume până la opțiuni organice și special formulate pentru diverse nevoi dietetice:

 • Hrană Uscată și Umedă pentru Câini și Pisici: Selectăm cele mai nutritive și sănătoase opțiuni pentru a asigura o dietă echilibrată pentru câini și pisici de toate vârstele și talia. Oferim o selecție vastă de hrană de la producători de top, precum și opțiuni organice și specializate pentru animale cu nevoi dietetice specifice.
 • Suplimente Alimentare: De la vitamine și minerale, la suplimente pentru articulații și sănătatea digestivă, avem tot ce este necesar pentru a întări dieta animalului dvs.
 • Hrană Specială: Oferim opțiuni specializate pentru animale cu condiții medicale specifice, cum ar fi alergii alimentare, sensibilități digestive sau nevoi de control al greutății.

Accesorii și Echipamente

Accesoriile potrivite pot face viața animalului dvs. mai confortabilă și mai sigură. Magazinul nostru oferă o varietate de produse care să răspundă la aceste nevoi:

 • Lese, Zgărzi și Hamuri: Explorează colecția noastră de lese și zgărzi în diverse stiluri și materiale, pentru plimbări sigure și confortabile.
 • Paturi și Cuști: Oferim paturi confortabile și cuști adaptate pentru odihna și siguranța animalelor dvs., disponibile în mai multe dimensiuni și modele.
 • Jucării: Jucăriile noastre sunt proiectate pentru a stimula mental și fizic animalele, contribuind la o viață activă și fericită. La noi găsiți tot necesarul pentru activitățile și antrenamentele animalelor tale, incluzând jucării, zgarzi, lese, îmbrăcăminte și multe altele.

Îngrijire și Toaletare

Îngrijirea regulată este vitală pentru sănătatea și bunăstarea animalelor de companie.De la articole de igienă și cosmetice, până la produse pentru îngrijirea blănii și pielii, cuști, acvarii și terarii – toate sunt disponibile la "ZOOEXPERT". Oferim o gamă largă de produse de îngrijire:

 • Șampoane și Produse de Toaletare: Produsele noastre sunt sigure și eficiente, adecvate pentru diferite tipuri de blană și nevoi specifice.
 • Articole pentru Toaletarea la Domiciliu: De la trimmere și perii, la soluții pentru igiena dentară, avem tot ce vă trebuie pentru a menține aspectul impecabil și sănătatea animalului dvs.

Despre Noi

Magazinul nostru a fost fondat din pasiunea pentru animale și dorința de a oferi proprietarilor de animale o sursă fiabilă și accesibilă de produse. Echipa noastră este formată din profesioniști veterinari calificați și pasionați de animale, care sunt mereu pregătiți să ofere cele mai bune sfaturi și soluții pentru îngrijirea animalului dvs.

Avantajele "ZOOEXPERT"

Alegând "ZOOEXPERT", beneficiezi de:

 • O gamă largă de produse: De la hrană de calitate la accesorii exclusive – avem tot ce îți poate trebui pentru animalul tău.
 • Calitate garantată: Colaborăm doar cu furnizori verificați și de încredere.
 • Prețuri competitive: Prețurile noastre sunt printre cele mai accesibile de pe piață, făcând achizițiile și mai avantajoase.

Concluzie

ZOOEXPERT este alegerea ideală pentru fiecare proprietar de animal de companie. Ne străduim să oferim clienților nu doar produse, ci și un serviciu complet, care să facă interacțiunea cu animalele lor cât mai plăcută și lipsită de griji. Vizitează magazinul nostru sau site-ul web pentru a descoperi mai multe și a te asigura că animalul tău primește cea mai bună îngrijire posibilă! La Magazinul nostru Veterinar pentru Animale, misiunea noastră este să vă oferim produse și servicii de înaltă calitate care să contribuie la sănătatea și fericirea animalului dvs. Vizitați site-ul nostru pentru a explora produsele și serviciile noastre, și nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebări sau nevoi specifice. Suntem aici pentru a vă ajuta să oferiți cea mai bună îngrijire pentru prietenii dvs. necuvântători.

Tabel de Produse Populare

Categorie Produs Descriere scurtă
Hrană Conservă pentru pisici Conservă cu ton și somon, bogată în proteine și vitamine.
Accesorii Zgardă ajustabilă Zgardă din nylon rezistent, disponibilă în diverse culori.
Jucării Mingiuță pentru câini Mingiuță robustă, ideală pentru jocul de aducere.

Aceasta gamă de produse și servicii este gândită să asigure că animalele tale primesc cea mai bună îngrijire posibilă, iar tu ești sprijinit în misiunea de a oferi o viață sănătoasă și fericită pentru ei. Vizitează magazinul nostru online pentru a explora mai multe și a face comenzi direct din confortul casei tale.

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site

Informație